El nostre petit hotel es troba en una típica casa menorquina construïda el any 1889, completament restaurada el 2007, amb una decoració encantadora i meticulosa amb el mobiliari per tal de fer que els hostes sentin l´autentica Menorca.

Es Mercadal es troba al centre de l'illa, aquí es pot arribar a conèixer l'essència de la història menorquina i apreciar interessants exemples d'arquitectura popular, també podrè gaudir de les seves cases blanques i carrers estrets durant un agradable passeig pel centre històric.

Tot l'hotel ofereix un ambient relaxant. El seu servei d'atenció, atent i personalitzat, amb la seva decoració única d'estil menorquí que el convida a gaudir de tot l'entorn. Les seves 6 habitacions, estan decorades cuidant el més mínim detall..

Podrà gaudir del nostre esmorzar amb productes frescos al nostre menjador o a la terrassa gaudint del sol de Menorca. El nostre personal estarà encantat d'ajudar-lo en el disseny de la seva ruta, o simplement recomanar-li un restaurant on es pot sopar aquesta nit.